Er is de laatste tijd veel discussie en belangstelling voor nieuwe ontwikkelingen in de telefoontechnologie, zoals de introductie van RFID-betaalmodules in smartphones zoals de iPhone, WiPho en Android-telefoons
Telefoons

Er is de laatste tijd veel discussie en belangstelling voor nieuwe ontwikkelingen in de telefoontechnologie, zoals de introductie van RFID-betaalmodules in smartphones zoals de iPhone, WiPho en Android-telefoons

Er is een proliferatie van app stores van de grote spelers, terwijl we zelfs een rechtszaak hebben gezien over de naam ‘app store’. Zeker bij een van de bekendere sim only abonnementen kun je daar gebruik van maken.

  • Nokia’s recente overeenkomst met Widows mobile heeft de industrie aan het wankelen gebracht, terwijl er onder de grote spelers nog meer rechtszaken over patenten en auteursrechten aanhangig zijn gemaakt.

Van telefoons wordt nu verwacht dat ze zoveel doen, dat ze het geweldige bereiken en dat ze in de zak vallen.

Maar ik ben bang dat we het contact verliezen terwijl we zo hard proberen om contact te houden – Telefoons zijn een verbazingwekkende creatie, het woord zelf is afgeleid van de Griekse betekenis van de verre stem of het verre geluid en dat is precies wat we ons moeten herinneren als zijnde – een apparaat om met iemand van ver weg te praten.

  1. De allerbeste functie van de telefoon hoeft niet te worden vrijgegeven door een app-installatie en vereist ook geen geavanceerd besturingssysteem. Het is gebaseerd op het vroege onderzoek van veel mensen, vooral Alexander Graham Bell, die zich realiseerde dat de Telegraph/ Semaphore/ Fire Beacon manier om informatie over te brengen van de ene plaats naar de andere gewoon moest gaan.
  2. De vroege Telefoons waren eenvoudige apparaten die op het PSTN (openbaar geschakeld telefoonnetwerk) werden aangesloten en mensen in staat stelden om een nummerinvoermechanisme te manipuleren en verbinding te maken met iemand anders op het PSTN. Ze werkten.
  3. Natuurlijk zijn deze huistelefoons met de verbeteringen in technologie en productieprocessen iets geavanceerder geworden, maar toch is het belangrijk om een van deze toestellen in handen te krijgen. Kijk naar het grote aanbod van telefoons bij Telephones Online en je ziet dat dit geen multifunctionele slimme minicomputers zijn, het zijn gewoon telefoons. Inderdaad BT heeft ooit gezegd dat – “het is goed om te praten” en dat is het ook. Ik krijg veel meer menselijk contact van de mensen met wie ik eigenlijk praat dan de slappe relaties die via sociale media op mijn mobiele telefoon tot stand komen.