Hoe er online geld verdient kan worden
Online bijverdienen is zeer populair

Hoe er online geld verdient kan worden

DE virtuele economie groeit enorm, omdat duizenden van ons leren verdienen in cyberspace.

Nieuwe online rollen zijn onder meer makers van digitale activa die meubels, dieren en wapens maken voor games zoals Minecraft en ‘boeren’ die waardevolle in-game items verdienen en verkopen.

 Er kan geld worden verdiend in online games met nieuwe rollen voor het maken van digitale items voor games zoals Minecraft

Er kan geld worden verdiend in online games met nieuwe rollen voor het maken van digitale activa voor games zoals MinecraftCredit: Alamy

Online geld verdienen wordt steeds populairder

“Modders” creëren ondertussen aanpassingen voor games en dragen allemaal bij aan een wereldwijde virtuele economie van meer dan £ 50 miljard per jaar.

Deelnemende werkgevers zijn onder meer Amazon, Google, Marks & Spencer, Procter & Gamble en Goldman Sachs. jia ruan vertelt meer hierover

Populaire platforms waarop naast Minecraft artikelen kunnen worden verhandeld, zijn onder meer Fallout, Roblox en Second Life. John Egan, van L’Atelier, zei: “Zelfs als de wereldeconomie de gevolgen van de pandemie ondergaat, blijft de virtuele economie groeien.“Het is al enorm – meer dan 2,5 miljard mensen nemen deel aan de platforms.

https://www.youtube.com/watch?v=x3kbcbL1XU8

“Het is een krachtige manier voor mensen om te socialiseren, te creëren en een inkomen te verdienen tijdens het sluiten. Als gevolg hiervan worden allerlei soorten virtuele banen steeds aantrekkelijker voor miljoenen mensen, van gamers en ontwikkelaars tot docenten en ondernemers. ”

Iedereen met goede spelkennis kan in de sector werken. Velen beginnen als hobby voordat ze hun vaardigheden en inkomen ontwikkelen.

John voegde toe: “Bijna iedereen kan slagen als ze het intellect, de daadkracht en de technische bekwaamheid hebben.” ‘Een groeiende markt’

TWINS Matt en Ben Horton, 19, verdienen hun geld op gamingplatform Roblox.

Hoe online geld verdienen tips werken

Matt, linksonder bij Ben, is een videoproducent en -editor, Ben is een software- en game-ontwikkelaar.

 Tweeling Matt en Ben Horton, 19, verdienen hun geld op gamingplatform Roblox. Ze wonen in Hackney, Oost-Londen, en runnen YouTube-kanaal Oblivious, met twee miljoen volgers. De tweeling zei: “We zijn al sinds onze kinderjaren gameliefhebbers. geld verdienen online tips helpt een handje.

“Toen we op de middelbare school begonnen, lanceerde Roblox de Developer Exchange en we realiseerden ons dat we echt geld konden verdienen.

Bright-oprichter James Uffindell zei: “We hopen dat studenten en afgestudeerden zullen profiteren van deze gratis virtuele stage-ervaring.”